De gevolgen van efficiënt werken
Werk efficiënter met KickerPlaza
Cloud oplossingen op maat
Werkt u in projecten, in een Scrumteam of alleen? Als professional wilt u uw werk overzichtelijk houden, tijd besparen en gemak. Ofwel, u wilt efficiënt werken.

KickerPlaza heeft diverse softwareproducten die óf al prima passen, óf heel eenvoudig op maat kunnen worden gemaakt. Daardoor neemt KickerPlaza een unieke positie in tussen dure (maatwerk)tools en goedkopere, niet goed aanpasbare tools. We leveren maatconfectie en noemen dit
STANDAARD OP MAAT

Met een prijsstelling die bij standaard hoort en een flexibiliteit die bij maatwerk hoort. Ervaar het zelf. Elk van onderstaande standaardmodules kunnen aan uw processen worden aangepast. En uiteraard kunnen ze worden gecombineerd. Zodat u stap-voor-stap efficiënter gaat werken.
Portfolio
Portfoliomanagement moet voorzien zijn van actuele, consistente en juiste informatie. Met KickerPortfolio ontstaat er een Single Place of Truth voor de gehele organisatie.
Meer info
Program
Programmamanagement heeft overzicht nodig over de diverse onderliggende projecten en m.b.t. de Business Change. KickerProgram biedt vele handvaten daarvoor.
Meer info
Project
Projectmanagement draait om managen van veel stakeholders, met verschillende informatie behoefte. KickerProject biedt een rolgebaseerde oplossing.
Meer info
Scrum
Scrummen is teamwerk: inzicht in de backlog, items en taken, met Burndowns voor inzicht in het resultaat. KickerScrum geeft het inzicht, voor het team en de stakeholders.
Meer info
Task
Taskmanagement geeft individuen of groepen mensen inzicht in de planning van het eigen werk en evt. collega's. Maar via urenregistratie ook zicht op de realisatie.
Meer info
Time
Timemanagement zorgt voor helderheid: wie heeft wanneer hoeveel uren aan welk product gewerkt. Via Laptop/PC of Mobile Device, 24/7, overal ter wereld.
Meer info
Advise
Advise zorgt voor eenvoudig en snel overzicht over alle nieuwe leads. Het eigen productmodel kan in KickerAdvise, waardoor offertes gegenereerd kunnen worden.
Meer info
Log
Logging van essentiële informatie van projecten of afdelingen in een centrale 24/7 bereikbare cloud oplossing, zorgt voor eenduidige actuele info bij alle betrokkenen.
Meer info
Progress
Voortgangsrapportage is voor alle stakeholders van programma's, projecten en afdelingen essentieel: tijdig actuele juiste info, op elk moment, vanaf elk device, vanaf elke locatie.
Meer info
Requirement
Requirementmanagement zorgt voor helderheid bij afnemers van producten, maar ook inzicht bij de producers: wat wil de afnemer, maar ook vooral waarom.
Meer info
APK reminder
De APK reminder zorgt voor voorkoming van een boete bij auto eigenaren en binding met de garage. Desgewenst met eigen layout en email- en site teksten.
Meer info
Motor reminder
De Motor reminder voorkomt het vergeten van het plannen van een beurt bij de motorgarage. Met registratie diverse info. Een applicatie door en voor de motorrijder.
Meer info
Meer zien? Vraag een gratis demo (omgeving) aan: info@kickerplaza.nl