Werk kan efficiënter, dat weten onze klanten
Efficiënter werkende organisaties
Standaard, geconfigureerd en op maat

De ouderenzorgorganisatie Amsta heeft KickerPlaza gekozen als hulpmiddel voor de projectadministratie door de ICT Projectmanagers en om de Raad van Bestuur een beter overzicht te geven over alle projecten. De beste prijs/kwaliteitsverhouding was de reden om KickerPlaza te kiezen. Lees meer in de Customer Case.

Het ziekenhuis Alrijne heeft KickerPlaza gekozen om eenvoudig inzicht in omvangrijke ICT-projecten te krijgen, met goede stuurinformatie. Het gebruiksgemak gaf bij de pakketselectie de doorslag om te kiezen voor KickerPlaza. Ook de compleetheid was een groot pluspunt. Lees meer in de Customer Case.

De onderwijsorganisatie O2G2 heeft KickerPlaza gekozen als hulpmiddel om het Projectmanagement verder professionaliseren. De mogelijkheid tot snelle implementatie en lage kosten was de reden om voor KickerPlaza te kiezen. Na de start met KickerProject bleek al snel dat grote stappen werden gezet, alleen al door de consistente manier van vastleggen van projectgegevens. Er ontstond helderheid, het methodisch werken beviel goed en de mogelijkheid tot overname van elkaars werk werd vergroot.

Op basis van KickerPlaza is voor Allbidigit Noord een speciaal overzicht en formulier gemaakt. Hiermee kon men meerdere medewerkers teksten die uit gescande documenten waren gehaald laten controleren en bijstellen. Hierdoor is veel tijd bespaard en kon Allbidigit Noord de resultaten eerder opleveren tegen lagere kosten.

Sandy van der Horst, eigenaar van Estian merkmanagement, had een taakmanagementsysteem dat niet meer toereikend was. Op basis van KickerPlaza is er een nieuwe tool (KickerTask) gebouwd waarmee ze grip houdt op projecten, taken en uren. Gedurende een jaar hebben we continu gewerkt aan het verbeteren van KickerTask. Sandy werkt dagelijks met KickerTask en is er heel content mee.

Sander Kroondijk is als eigenaar van KroonBouwfysica advies dagelijks druk met verwerken van offerte aanvragen en opstellen van adviezen. In Excel en Word. Veel dubbelwerk, geen goed overzicht voor hem en de twee medewerkers. Op basis van KickerPlaza is een generator gebouwd van offertes en adviesrapporten. KickerAdvise is geboren!

Improven implementeert bij klanten haar eigen methode “Pragmatisch Projectmanagement”. Om de methode goed in te bedden in het werken bij haar klanten, zocht Improven naar ondersteunende software. In nauwe samenwerking met KickerPlaza is in korte tijd een maatwerk webapplicatie ontwikkeld, die Improven bij klanten zal gaan inzetten.

Paul Witteman heeft in de periode die hij als Programmamanager bij een grote bank werkte de methode DYSC ontwikkeld: hiermee kan snel bij stakeholders van projecten een beeld gevormd worden van een project. Op basis van KickerPlaza is de tool DYSC ontwikkeld, die Paul op de markt gaat zetten.
Ook efficiënter werken? Neem contact met ons op: info@kickerplaza.nl