Werk efficiënter met KickerPlaza
Cloud software voor Portfolio Management
Onderdeel van
Logo KickerPlaza
INZICHT
Snel en eenvoudig overzicht van de programma's en projecten. Bijvoorbeeld inzicht in de omvang van de risico's. Voor optimale besluitvorming over het starten en stoppen van projecten.
DASHBOARD
Helder overzicht via het Dashboard, eenvoudig met meer Dashboards uit te breiden, bijvoorbeeld een voortgangsoverzicht. Via een klik op het project wordt alle onderliggende info getoond.
INFORMATIE
Tot en met het laagste niveau is alle informatie van projecten eenvoudig en snel vast te leggen. De Projectmanager beheert de eigen gegevens, de Portfoliomanager heeft de helicopterview.
Software koop je niet zomaar: je wilt slimmer werken. Standaard software voldoet niet of biedt een overdaad aan mogelijkheden. Aan de andere kant: maatwerk is te duur.

Wij bieden:
STANDAARD OP MAAT

KickerPortfolio is namelijk een selectie uit de rijke functionaliteit van KickerPlaza, waaronder mogelijkheden voor Portfoliomanagement.
KickerPortfolio is daarom even instelbaar als eenvoudig uit te breiden met andere standaard functionaliteit uit KickerPlaza. Zonder programmeren, out of the box, standaard.

Standaard Op Maat: de ideale combinatie van standaard en maatwerk software.

Samen kijken of wij iets voor uw ontwikkeling kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@kickerplaza.nl!